Úterý 19.03.2024

Úterý 19.03.2024

Úterý 19.03.2024

reklama

Hvězdný Häkkinen křtil a světoznámé šampaňské Mumm teklo proudem

Před několika dny se v Praze konal křest jedinečné knihy „F1 Greats“. Salonek luxusního hotelu Grandior Prague praskal ve všech. Aby také ne! Spousta novinářů a fanoušků motorsportu si nemohla nechat ujít zejména jednoho vzácného hosta, kterým byl dvojnásobný mistr světa F1, Létající Fin Mika Häkkinen.

Mika tak úplně potvrdil pověst chladného Seveřana. Šampaňské totiž teklo proudem a legendární závodník se skvěle bavil. Možná proto, že „nebouchal“ jen tak ledajaký mok, ale šampaňské exkluzivní značky Mumm. Takže byl v opravdu dobré společnosti. G.H. Mumm je totiž jedním největších producentů šampaňského a celosvětově patří mezi nejúspěšnější prodejce tohoto šumivého nápoje. Hosté si chuť šampaňského velmi pochvalovali, někteří jím dokonce nahradili vodu. Jak nakonec dopadli, už nevíme.

Každopádně kniha „F1 Greats“ bude mít jistě obrovský úspěch, tolik šampaňského snad nikdy v historii na podobnou publikaci nepadlo. Na druhou stranu se není čemu divit. Ještě nikdo České republice ani na světě nedal dohromady ucelenou knihu o mistrech světa F1 od začátku šampionátu až do současnosti. „F1 Greats“ má 528 stran, součástí jsou i největší legendy tohoto sportu včetně všech mistrů světa. O snímky se postaral známý německý fotograf Rainer W. Schlegelmilch. Společnost Motorsport Legends, která za myšlenkou stojí, připravila také exkluzivní kalendáře závodníků F1 a legend tohoto sportu. Takže se blíží další křest a Mumm bude jistě u toho.

Sdílejte:

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Sdílejte:

reklama
reklama
z rubriky

Související příspěvky

„16-NEJ“ Romana Klemma sezony 2023

Asi nejdůležitějším momentem ročníku 2023 byla skutečnost, že se i FIA přizpůsobila „normalizaci“  a po třech letech humánního a morálního temna zanevřela na  „Koronové represálie“. Ti, co si chtěli vydělat si prostě už nahrabali dost a jejich patolízalové se do

ADAC-Prototype-Cup na Norisringu: Pommer a Hauser s dobrým výtěžkem

Čtvrtý podnik německého národního šampionátu LMP3 opouštěli Němec Pommera Luxamburčan Hauser zvláště spokojeni: jedno zlato a jeden bronz znamenali zvýšení celkového náskoku. Hvězda šampionátu, Gábina Jílková se pro kolizi termínů závodů na pověstném Norisringu nemohla zůřastnit. Vypsat minulý rok národní

reklama