Úterý 19.03.2024

Úterý 19.03.2024

Úterý 19.03.2024

reklama

Vítězka soutěže s Charouz Racing System: Tereza F1 miluje odmalička

Pro někoho mohlo být překvapením, že soutěž na instagramovém profilu české stáje v seriálech F2 a F3 Charouz Racing System vyhrála mladá slečna. Kdo ale zná Terezu Tulcovou tak ví, že to žádná náhoda nebyla. Formuli má zkrátka v krvi.

Na Instagramu Charouz Racing System běžela soutěž o reklamní trička či čepice. Vyhrát mohl každý, kdo správně odpověděl na otázku, který z bývalých šampionů F1 se zúčastní slavnostního křtu knihy „F1 Greats“ v Praze. Nakonec nebylo třeba losovat, protože správně odpověděli pouze dva lidé. Zástupci Charouz Racing System se tak rozhodli, že ocení oba dva. Protože uhodnout, že se v české metropoli objeví Mika Häkkinen, nebylo vůbec snadné. Drtivá většina soutěžících totiž tipovala Emersona Fittipaldiho. Logicky, protože právě s ním  a jeho vnuky a synem Charouz Racing System úzce spolupracuje.

Jak je tedy možné, že Tulcová trefila Häkkinena? Zeptali jsme se jí: „Měla jsem dva tipy, Häkkinena a Fittipaldiho. Ale ráno jsem na Instagramu viděla, že Fittipaldi je ve Španělsku. Zároveň na Primě ukazovali, že je Mika Häkkinen v České republice. Takže to bylo docela jednoduché.“ Přitom tahle mladá studentka zdravotnické školy dobře ví, o čem mluví. Formule 1 je totiž jejím koníčkem stejně, jako jejího tatínka. A možná i ona sama bude brzy slavná – věnuje se totiž modelingu, zároveň je influencerkou a youtuberkou.

Knihu F1 Greats můžete zakoupit zde: https://www.motorsportlegends.cz/shop/

Sdílejte:

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Sdílejte:

reklama
reklama
z rubriky

Související příspěvky

„16-NEJ“ Romana Klemma sezony 2023

Asi nejdůležitějším momentem ročníku 2023 byla skutečnost, že se i FIA přizpůsobila „normalizaci“  a po třech letech humánního a morálního temna zanevřela na  „Koronové represálie“. Ti, co si chtěli vydělat si prostě už nahrabali dost a jejich patolízalové se do

ADAC-Prototype-Cup na Norisringu: Pommer a Hauser s dobrým výtěžkem

Čtvrtý podnik německého národního šampionátu LMP3 opouštěli Němec Pommera Luxamburčan Hauser zvláště spokojeni: jedno zlato a jeden bronz znamenali zvýšení celkového náskoku. Hvězda šampionátu, Gábina Jílková se pro kolizi termínů závodů na pověstném Norisringu nemohla zůřastnit. Vypsat minulý rok národní

reklama