Úterý 19.03.2024

Úterý 19.03.2024

Úterý 19.03.2024

reklama

Enzo Fittipaldi je v Praze doma, život si teď může pořádně okořenit 

Mladý Brazilec je jedním z největších talentů současného formulového světa. Vnuk dvojnásobného mistra světa F1 Emersona Fittipaldiho našel svůj druhý domov v Praze. Život v metropoli si pilot jezdící za českou stáj Charouz Racing System šampionát F2 nemůže vynachválit. Teď navíc našel další důvod k radosti v podobně fantastického obchodu s kořením.

Pochází ze slavné rodiny, mohl by chodit s nosem nahoru a hrát si na důležitého. To ale není Enzův styl. Vždy usměvavý a skromný dvacetiletý chlapík je za každé situace stoprocentní profesionál. „Za každého mluví jeho činy, ne odkud přišel nebo kde se narodil,“ má jasno. Díky tomu, že závodí za Charouz Racing System, Českou republiku docela slušně zná, hlavně pak Prahu, kde momentálně bydlí. „Je to krásné, historické město. Když mám čas, jdu se klidně jen tak projít, stále je na co koukat.“ Jestli mu v české metropoli něco opravdu chybělo, byly to oblíbené vůně a koření. 

To už se ale v poslední době také dost zlepšilo. Našel totiž Království chuti, největší kamenný specializovaný obchod a eshop s kořením. Najdete zde pře 300 druhů čerstvého koření a obrovské množství čerstvých bylinek, ořechů, čajů, kávy, sušených plodů atd. „Okamžitě jsem se zamiloval. Máte tam před sebou doslova celý svět. Ta vůně je dokonalá, úžasná,“ rozplýval se Fittipaldi. 

Spoustu lidí tak při vstupu do obchodu může napadnout, že jsou spíše v nějakém muzeu. Veškerý sortiment je totiž dostupný ve velkých skleněných dózách, každý si může přivonět a vše si prohlédnout. „Internet je skvělá věc, ale kdo sem nepřijde osobně, tu atmosfér nepozná. Chce to prostě pořádně načichat,“ uzavřel s úsměvem Enzo, kterého už o víkendu čeká další zastávka v rámci šampionátu FIA F2 na okruhu v Imole.

Více informací najdete na:
www.kralovstvichuti.cz

Odkaz na youtube

Sdílejte:

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Sdílejte:

reklama
reklama
z rubriky

Související příspěvky

„16-NEJ“ Romana Klemma sezony 2023

Asi nejdůležitějším momentem ročníku 2023 byla skutečnost, že se i FIA přizpůsobila „normalizaci“  a po třech letech humánního a morálního temna zanevřela na  „Koronové represálie“. Ti, co si chtěli vydělat si prostě už nahrabali dost a jejich patolízalové se do

ADAC-Prototype-Cup na Norisringu: Pommer a Hauser s dobrým výtěžkem

Čtvrtý podnik německého národního šampionátu LMP3 opouštěli Němec Pommera Luxamburčan Hauser zvláště spokojeni: jedno zlato a jeden bronz znamenali zvýšení celkového náskoku. Hvězda šampionátu, Gábina Jílková se pro kolizi termínů závodů na pověstném Norisringu nemohla zůřastnit. Vypsat minulý rok národní

reklama