Středa 24.04.2024

Středa 24.04.2024

Středa 24.04.2024

reklama

Scéna jako z hororu: Bývalý pilot F1 smetl mechanika

Všem svatým musí děkovat mechanik Chris Welch! „Tam nahoře“ má zřejmě hodně dobré konexe, protože bývalý pilot F1 Takuma Sato absolutně nezvládl příjezd do boxů a doslova ho smetl. Vypadalo to opravdu hororově!

Když se na video podíváte, asi si hned dvakrát říkáte, jak je tohle možné. Za prvé, jak vůbec mohl Sato takhle přijet do boxů závodu seriálu IndyCar v texaském Fort Worthu a „sejmout“ vlastního mechanika. A za druhé, jak to, že se mechanikovi nic nestalo? Pár škrábanců se brzy zahojí, jinak následky nemá opravdu absolutně žádné. Welch se přitom prolétl vzduchem jako čertík vystřelený z krabičky. „Jsem v pohodě, brzy budu zpět u týmu,“ vzkázal hrdina dne.

Sato si závod za rámeček nedá. Kvůli penalizaci stop-and-go se propadl až na patnácté místo. Pro úplnost dodejme, že závod nakonec vyhrál Josef Newgarden a dostal se na průběžnou vedoucí příčku celého seriálu.

Sdílejte:

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Sdílejte:

reklama
reklama
z rubriky

Související příspěvky

„16-NEJ“ Romana Klemma sezony 2023

Asi nejdůležitějším momentem ročníku 2023 byla skutečnost, že se i FIA přizpůsobila „normalizaci“  a po třech letech humánního a morálního temna zanevřela na  „Koronové represálie“. Ti, co si chtěli vydělat si prostě už nahrabali dost a jejich patolízalové se do

ADAC-Prototype-Cup na Norisringu: Pommer a Hauser s dobrým výtěžkem

Čtvrtý podnik německého národního šampionátu LMP3 opouštěli Němec Pommera Luxamburčan Hauser zvláště spokojeni: jedno zlato a jeden bronz znamenali zvýšení celkového náskoku. Hvězda šampionátu, Gábina Jílková se pro kolizi termínů závodů na pověstném Norisringu nemohla zůřastnit. Vypsat minulý rok národní

reklama