Pátek 19.04.2024

Pátek 19.04.2024

Pátek 19.04.2024

reklama

Petra Janů má nového fešáka na cesty! Podívejte se, jak jim to spolu sluší

Petra Janů je téměř denně na cestách. Dobře ví, že důležitá je bezpečnost a pohodlí. Také proto má teď velkou radost z nového společníka, kterého si pořídila a ohromně jim to spolu sluší. Nejde ale o urostlého frajera, i když by se mu tak taky dalo říkat, ale o nový automobil.

Zpěvačka po více jak dvou letech obměnila vozový park. Stejnou značku i typ vyměnila jen za mladší a o něco delší model. A taky silnější. „Tenhle Bobíšek, jak říkám všem svým autům, má neskutečných 190 koní, a to už je opravdu oř, tedy kůň!,” prozradila s úsměvem Petra Janů, která jezdí na koncerty a další vystoupení stovky kilometrů a potřebuje být odpočatá a v bezpečí.

„Tohle krásné, bílé a bezpečné vozidlo je mým novým druhým domovem. V autě trávím opravdu hodně času. Mám z něj velkou radost, a když mi pan manažer v autosalonu vyprávěl všechno, co to auto má a co umí, při třetí vymoženosti jsem přestala poslouchat, protože je toho tolik, co umí, že to snad ani není možné všechno využívat,” svěřila se Petra Janů.

„Paní Janů měla dva nejzásadnější požadavky – aby byl vůz opět bílý, protože i ten předchozí byl, a aby to byl automat. Jinak zvláštní požadavky neměla a při předávání měla z auta opravdu velkou radost. Je to opravdu vozidlo vhodné do městského provozu i na dálky, je bezpečný, spolehlivý, zdravě silný, skvěle drží na silnici a jeho spotŕeba není nijak výrazná, na to, jak velké a těžké je to auto,” potokl manažer prodeje Josef Sankot z dejvického autosalonu Auto Podbabská od něhož zpěvačka při přebírání auta dostala ještě krásnou velkou kytici.

Po cestě domů z autosalonu si nového „mazlíka“ zpěvačka moc neužila, protože to měla, co by kamenem dohodil. „Ze salonu ke mě před barák je to asi kilometr a půl, tak jsem si té nové jízdy tedy moc neužila, ale už jsem s ním byla už na koncertě v Teplicích a musím říct, je to zážitek. Bílá barva je elegantní a takovým autům sluší. A automat mám už několik let a musím říct, že bych neměnila. Kdysi jsem měla autonehodu a rozdrcený kotník a při delší cestě ocením, že šlapu jen na dva a ne na tři pedály a v podstatě to jede samo,” dodala Janů, která si sama o sobě troufá říct, že je dobrá a zodpovědná řidička, která se snaží dodržovat předpisy. „Snažím se za volantem ani moc nenadávat… To už musí být, abych se trochu rozohnila,“ dodala s úsměvem Petra Janů, která se s novým fešákem chystá brzo  i na svou jihočeskou chalupu, takže ho náležitě provětrá.

Foto: Jaroslav Hauer, V. Pohanková

Sdílejte:

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Sdílejte:

reklama
reklama
z rubriky

Související příspěvky

„16-NEJ“ Romana Klemma sezony 2023

Asi nejdůležitějším momentem ročníku 2023 byla skutečnost, že se i FIA přizpůsobila „normalizaci“  a po třech letech humánního a morálního temna zanevřela na  „Koronové represálie“. Ti, co si chtěli vydělat si prostě už nahrabali dost a jejich patolízalové se do

ADAC-Prototype-Cup na Norisringu: Pommer a Hauser s dobrým výtěžkem

Čtvrtý podnik německého národního šampionátu LMP3 opouštěli Němec Pommera Luxamburčan Hauser zvláště spokojeni: jedno zlato a jeden bronz znamenali zvýšení celkového náskoku. Hvězda šampionátu, Gábina Jílková se pro kolizi termínů závodů na pověstném Norisringu nemohla zůřastnit. Vypsat minulý rok národní

reklama