Čtvrtek 18.04.2024

Čtvrtek 18.04.2024

Čtvrtek 18.04.2024

reklama

Šťovíček do Senátu? Bil by se za motoristy i zlínský region

Volby do zastupitelstev krajů a části Senátu začaly v pátek ve 14. hodin. Napříč republikou kandiduje celá řada pozoruhodných osobností. Jedním ze zajímavých jmen je bezesporu i prezident Autoklubu České republiky JUDr. Jan Šťovíček.

Hledáte osobnost, která bude v Senátu pracovat na sto procent? Pak je Jan Šťovíček jasnou volblou. Pokud se do horní parlamentní komory dostane, slibuje bít se za celý zlínský region a samozřejmě také za motoristy. Ve volebním obvodu 78 má velmi slušné šance, že bude moci šest let uplatňovat svoji vizi o znovunastartování kraje Bati a dalších výrazných person, kraje, který dnes bohužel upadá. A právě Šťovíček by mohl být díky svým zkušenostem tím pravým, kdo kraji znovu dodá jeho někdejší lesk. 

Volby začaly v pátek ve 14. hodin a končí v sobotu ve stejný čas. Pokud jste se ještě nerozhodli, komu hlas vhodíte a uvažujete o panu Šťovíčkovi, podívejte se na jeho facebook zde: https://www.facebook.com/watch/stovicekdosenatu/. Případně se vše podstatné dozvíte ve videu zde: https://www.facebook.com/stovicekdosenatu/videos/802579717155803/?extid=a. Tak šťastnou ruku!

Sdílejte:

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Sdílejte:

reklama
reklama
z rubriky

Související příspěvky

„16-NEJ“ Romana Klemma sezony 2023

Asi nejdůležitějším momentem ročníku 2023 byla skutečnost, že se i FIA přizpůsobila „normalizaci“  a po třech letech humánního a morálního temna zanevřela na  „Koronové represálie“. Ti, co si chtěli vydělat si prostě už nahrabali dost a jejich patolízalové se do

ADAC-Prototype-Cup na Norisringu: Pommer a Hauser s dobrým výtěžkem

Čtvrtý podnik německého národního šampionátu LMP3 opouštěli Němec Pommera Luxamburčan Hauser zvláště spokojeni: jedno zlato a jeden bronz znamenali zvýšení celkového náskoku. Hvězda šampionátu, Gábina Jílková se pro kolizi termínů závodů na pověstném Norisringu nemohla zůřastnit. Vypsat minulý rok národní

reklama