Pátek 19.04.2024

Pátek 19.04.2024

Pátek 19.04.2024

reklama

V pondělí se otevřou další obchody: Do PLANEO Elektro pro obrovské slevy

Restriktivní opatření nařízená vládou kvůli pandemii koronaviru se konečně začínají uvolňovat a postupně se otevírají další a další obchody. Už 27. dubna mezi prvními přivítá zákazníky téměř devadesát poboček celorepublikové sítě PLANEO Elektro. Obnovení jejich provozu bude doprovázet řada proaktivní bezpečnostních opatření směrem k zákazníkům i zaměstnancům. Pro zákazníky je navíc na uvítanou připravena speciální slevová akce Black Friday s platností od 27. dubna do 10. května, široká nabídka ochranných pomůcek za výjimečné ceny.

Možná ze všech stran slýcháte, že není dezinfekce, nejsou ochranné pomůcky, teploměry a další. A je tedy lepší sedět doma a raději vůbec nevycházet ven. Ono to ale úplně není pravda. Jasně, člověk musí být opatrný, ale zabarikádovat se mezi čtyřmi stěnami a čekat, až si pro vás dojde nějaká mnohem nebezpečnější nemoc než COVID-19, to také není dobré řešení. Pokud máte starosti, kde sehnat roušky, dezinfekční prostředky a další potřebné věci pro ochranu svoji a svých blízkých, řešení je jednoduché! Počkejte si do 27. dubna a vyrazte do jedné z mnoha poboček PLANEO Elektro, kde si pro své zákazníky připravili opravdu úžasnou akci! Co se skrývá pod názvem Black Friday se dozvíte na webových stránkách www.planeo.cz.

Nákupy v téměř devíti desítkách kamenných prodejen PLANEO Elektro, možnost prohlédnout i vyzkoušet si vybrané produkty osobně či se o jejich výběru poradit s odborníky, to vše bude probíhat za zvýšených bezpečnostních opatření. Každá z prodejen byla obratem vybavena dezinfekčními prostředky i jednorázovými rukavicemi. Informace o doporučeném chování v prostorách prodejen budou zákazníkům sdělovány v pravidelných intervalech přehrávaným audio spotem, bannery na TV obrazovkách i prostřednictvím informačních plakátů. Připomínat budou zásady bezpečného nákupu – použití roušek, dezinfekce, dodržování minimálního doporučeného rozestupu od ostatních osob ve vzdálenosti 2 m i využití bezkontaktních plateb. Všechny ochranné prostředky (roušky pro děti i dospělé, respirátory FFP2 i dezinfekce a dezinfekční gely v balení od 30 do 500 ml) budou taktéž nabízeny ke koupi za přívětivé ceny.

Sdílejte:

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Sdílejte:

reklama
reklama
z rubriky

Související příspěvky

„16-NEJ“ Romana Klemma sezony 2023

Asi nejdůležitějším momentem ročníku 2023 byla skutečnost, že se i FIA přizpůsobila „normalizaci“  a po třech letech humánního a morálního temna zanevřela na  „Koronové represálie“. Ti, co si chtěli vydělat si prostě už nahrabali dost a jejich patolízalové se do

ADAC-Prototype-Cup na Norisringu: Pommer a Hauser s dobrým výtěžkem

Čtvrtý podnik německého národního šampionátu LMP3 opouštěli Němec Pommera Luxamburčan Hauser zvláště spokojeni: jedno zlato a jeden bronz znamenali zvýšení celkového náskoku. Hvězda šampionátu, Gábina Jílková se pro kolizi termínů závodů na pověstném Norisringu nemohla zůřastnit. Vypsat minulý rok národní

reklama