Neděle 26.06.2022

Neděle 26.06.2022

Neděle 26.06.2022

reklama

Na čem ujíždí jezdci formule? Na sušeném mase!

Český tým Sauber Junior by Charouz má za sebou další skvělou sezónu. Celkově šesté místo v seriálu Formule 2, úspěšně zvládnutý historicky první rok ve Formuli 3 a titul v německé Formuli 4 jak mezi týmy, tak i v pořadí jezdců. Chtěli jsme samozřejmě vědět, kde berou jezdci sílu a energii pro své úspěchy. Odpověď je jednoduchá, ujíždějí na sušeném mase! 

Je všeobecné známé, že vrcholoví sportovci musejí dbát na správný jídelníček. Jen opravdu velmi výjimečně vezmou do úst něco, co by nebylo v souladu s jejich tvrdým tréninkem a přípravou. Naštěstí dilema „jíst či nejíst“ nemusí řešit u 100% Jerky, které vyrábí společnost Usušil & syn. Ta se před letošní sezónou stala partnerem týmu Sauber Junior by Charouz a maso z její dílny pilotům rychlých strojů evidentně svědčí. Ono se ale není čemu divit. Ve této české firmě nepoužívají chemii. Žádné umělé konzervanty, dusičnany ani éčka, pouze poctivě marinují a suší. Tajemství je ale ještě v něčem jiném. V tajné marinádě, kterou si zakladatelé střeží jako oko v hlavě. Výroba i dnes probíhá ručně a v malých várkách, stejně jako v minulosti, kdy kluci vyráběli jerky pro sebe a své kamarády. Díky originálnímu přístupu je Usušil & syn tak oblíbený.

Pokud jste se někdo dostal na závěrečný podnik Formule 2 do Abu Dhabí, bylo na první pohled patrné, který z jezdců si nejlepší jerky na trhu nejvíce oblíbil. Junior Ferrari Callum Ilott bez sušených plátků nedal pomalu ani krok. Krutí se zázvorem a hovězí s pepřem se prý stalo pro Brita „number one“. Škoda, že příští sezónu bude hájit barvy konkurenčního týmu, tam se mu takových lahůdek jen těžko dostane. „Jsme rádi, že pilotům naše 100% JERKY chutná. Je to důkaz toho, že naši práci děláme dobře. Spokojení zákazníci přibývají a to je samozřejmě skvělé,“ pochvaloval si jeden ze zakladatelů společnosti Usušil & syn Honza. Spojení se světem formule bylo podle něj dobrým tahem. „Vždycky nás formule zajímali. A když můžeme přispět k úspěchu tím, že jezdci mají spokojené žaludky, tak jsme rádi i my,” doplnil. Věříme, že toto spojení bude fungovat i v následující sezóně. A jestli jste dostali chuť na kvalitní sušené maso, tak se rozhodně podívejte sem.

Foto: Charouz Racing System

Sdílejte:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp

Sdílejte:

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
reklama
reklama
z rubriky

Související příspěvky

Italské F4 ve Spa: Antonelliho tripple

Opravdu dobře obsazený šampionát italské F4 zavítal tento víkend do belgického Spa. Paddock zaplnilo 38 vozů této třídy a byl to znovu tým Prema, jehož piloti celému dění kralovali. Sobota: Neporazitelná armáda Premy V kvalifikaci do prvního závodu se málo překvapivě

Kvalifikace F2 v Baku: Pátek patřil Vipsovi

Na městském okruhu v Baku se estonskému jezdci Juri Vipsovi očividně líbí. Na trati, která mu vždy sedla, byl nejrychlejší obou pátečních session: jak ve volném tréninku dopoledne, tak i v kvalifikaci byl junior Red Bullu z týmu Hitech nejrychlejší. Zato jezdcům

Misano: Italské F4 kralují tým Prema a Kimi Antonelli

Druhému podniku italského šampionátu formule 4 v Misanu kralovala nová hvězda scény, Andrea Kimi Antonelli. Ital dvakrát vyhrál a jednou dojel druhý. Sobotní kvalifikace: Antonelli si zajistil dvě pole-position Pokud kdy nějaký juniorský šampionát zasloužil pojmenovýní „líheň talentů“, tak jím i

Nedělní závod F2 v Monaku: Znovu tučné body pro Charouzův tým

Ani monacký nedělní závod F2, ve kterém se stylem start-cíl prosadil Brazilec Felipe Drugovich, nepřinesl příliš vzrušení. Rozzářeným členům Charouz Racing Systemu to ovšem mohlo být fuk: díky výbornému výkonu Enza Fittipaldiho putovaly pěkné body za 5. místo do Žebráku.

reklama